Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

lauantai 15. lokakuuta 2016

Mahtilöytöjä Konepajan Brunon -kirppikseltä


Nyt pukkaa taas asupostausta. Vietin viime sunnuntaina siskoni kanssa tosi kivan päivän Kallion Konepajan Brunon -kirpputorilla, jossa olimme myymässä tavaroitamme. Jotenkin asia kääntyi kuitenkin päälaelleen ja ostin itselleni vaikka mitä kivaa...


Kuten tämän lämpöisen hapsuneuleen (Knitwear, 3 €) ja  
lierihatun (Beck Söndergaard, 8 €).


Mukaan tarttui  myös tämä mekko (Forever21, 2 €). Tykästyin erityisesti mekon pitkään ja persoonalliseen helmaan.


Ostin myös tämän vekkihameen (Micheal Kors, 7 €), jollaista olin himoinnut jo pitkään. Mekko on minusta toimiva valinta esimerkiksi pikkujouluihin vaikka paljettineuleen ja avokkaiden kanssa. Apua! Mainitsinko jo pikkujoulut??!


Ostin myös Ivana Helsingin meikkipussukan 4 eurolla ja se on aivan uuden veroinen. Oon niin iloinen tästä löydöstä. Sitten hamstrasin kaksi patalappua (50 cnt kpl), jotka kyllä tulevat tarpeeseen. Tykkään etenkin  tuosta lintukuvioisesta, joka on kuulemma käsintehty.


Ajattelin, että on vähitäänkin kohtuullista, että ostan jotain avokilleni, kun kerran palaan kirppikseltä kassit pullollaan, vaikka sinne piti päinvastoin mennä myymään tavaraa. Löysin tällaisen Maston pitkähihaisen paidan ja siippani mieltyi siihen kovasti. Paita kustansi 5 euroa.

Konepajan Brunolla oli tosi miellyttävä olla myymässä ja shoppailemassa. Ensinnäkin miljöö on ihastuttava vanha tehdasrakennus ja muistuttaa läheisesti edesmennyttä Valtterin-kirpputoria, jonka rakennus on aivan Konepajan vieressä. Konepajan Bruno on minusta miellyttävä paikka myydä tavaraa, koska paikan päällä on esimerkiksi henkilökuntaa katsomassa, että myyjät saavat rauhassa laittaa tavarat paikoilleen ennen virallista aukioloaikaa. Monilla kirpputoreillahan kiertelee jälleenmyyjiä, jotka yrittävät hieroa kauppoja jo ennen virallista aukioloaikaa, mikä voi olla aika raastavaa.  Lisäksi kirppis aukeaa vasta kymmeneltä, joten paikalle ei tarvitse saapua niin mahdottoman aikaisin.Bruno-kirppiksellä on myös kotoisa kahvila, mistä myyjät saavat parilla eurolla kahvimukin, johon voi santsata kahvia niin paljon kuin haluaa. Kahvilassa myydään myös uunituoreita kroissantteja ja muita herkkuja. Bruno-kirppis on auki myös tänä lauantaina ja sunnuntaina kello 10-15 ja myyntipöytä maksaa 25-29 euroa. Kannattaa käydä fiilistelemässä!

Kivaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti