Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Hyväksi havaittuja ekotuotteita ihon hoitoon

Joitakin kuukausia sitten, avauduin iho-ongelmistani hunajanaamio-blogipostauksen yhteydessä. Nyt voin ilokseni kertoa, että ihoni on tällä hetkellä terveempi, kuin se on ollut pitkään aikaan. Muutos on tapahtunut pikku hiljaa, samalla, kun olen vaihtanut apteekin ihonhoitotuotteet ekologisempiin vaihtoehtoihin. Tänään kerron uusimmista löydöistäni ekologisemman ihonhoidon saralla. Kaikki tässä postauksessa esitellyt tuotteet ovat Lush-kaupasta. Syy on yksinkertainen! Lush tekee hintalaatusuhteeltaan kohtuuhintaista kosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimiltä. Lush on yrityksenä muutenkin aikaansa edellä, sillä valtaosa sen tuotteista myydään ilman pakkauskäärettä. Purkeissa myydyt tuotteet voi puolestaan palauttaa myymälään. Tästä lisää vielä postauksen lopussa... 


Jokin aika sitten meikinpoistoaineeni oli loppumassa, ja pohdin, että olisipa hienoa jos sellaistakin voisi ostaa kierrätettävään purkkiin. Päätin pitkästä aikaa asioida Lushissa, ja kappas vaan, kaupasta löytyi uutta meikinpoisto/parranpesuainetta. Kalamazoo kasvojenpesuaine poistaa meikin, puhdistaa kasvot ja pesee varmaan myös parran tehokkaasti :D Vaikka hintaa tuotteella oli 10,50  €, kehui myyjä sitä niin maasta taivaaseen, että päätin sen ostaa. Nyt olen käyttänyt Kalamazoota joka ilta ja aina meikinpoiston jälkeen ihoni on taivaallisen pehmeän tuntuinen, niin ettei minun tarvitse sitä edes rasvata. Tätä meikinpoistoainetta riittää kasvojen puhdistukseen niin pinei nokare, että uskon sen tulevan hinnaltaan vähintään yhtä edulliseksi, kuin tavallisten meikinpoistoaineiden.

Samalla keikalla innostuin ostamaan Lushin Mask of magnaminty -naamion. Naamio sisältää talkin lisäksi muun muassa vaniljaa ja minttua. Se tuntuu kasvoilla miellyttävän raikkaalta ja kustantaa 13,95 euroa. Naamiota voi käyttää kasvojen lisäksi myös selkään. Mask of magnaminty on ollut minulle hauskaa vaihtelua hunajanaamion tekemiseen. :)Tänään kävin taas Lushissa, sillä halusin tarkastaa luottotuotteitteni hinnan tätä postausta varten. Innostuin samalla ostamaan hierontapalan, koska niskani ovat viime aikoina olleet erittäin jumissa. Maksaessani ostostani, myyjä innostui kertomaan, että sen valmistamiseen käytetty oliiviöljy on palestiinalaiselta viljelijältä ostettu. Myyjä painotti, että Lush haluaa tukea palestiinalaisia ostamalla heidän tuotteitaan. Hierontapala sulaa kuulemma ihoa vasten vartalovoiteeksi, jonka voi levittää tasaisesti iholle. Pala tuoksuu ihanalta, ja hyvä niin, sillä se kustansi noin 19 euroa.


Lushissa asioidessani sain tietää, että yritys palkitsee nykyään pakkauskääreiden kierrättämisestä asiakkaitaan. Palautettaessa viisi puhtaaksi pestyä Lushin purkkia saa vaivan palkaksi ilmaisen tuorenaamion. 

Kiva, että jo useammat kosmetiikkamerkit palkitsevat kuluttajia kierrättämisestä. Loistava kehityskulku!Freesiä viikon alkua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti