Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

lauantai 20. helmikuuta 2016

Kolme suosikkipaitistani vaatekaapin kätköistäTämä vaaleanpunainen kukkakapaitis on ollut yksi vakkaripaidoistani jo parin vuoden ajan. Ostin sen Joutsan itsepalvelukirppiksellä 2 eurolla


Tämän todennäköisesti käsin kirjaillun paidan ostin 8 eurolla Mannerheimintien Uffista. Se on ehkä rakkain vaatekappaleeni. Paidassa ei lue merkkiä eikä edes kokoa.


Näissä kuvissa poseeraan leopardiprinttipaidassani, joka on viime kesän löytöjä Fredrikinkadun Uffin vintage-hyllystä ja maksoin siitä noin 15 euroa. Vaatteen kangas tuntuu laadukkaalta ja olen käyttänyt sitä todella paljon. Paita sopii minusta parhaiten valkoisen jakun ja mustien housujen kanssa, mutta käytin sitä kesällä usein myös shortsien kanssa.

Tässä olivat kolme paitistani, joiden ansiosta minulla ei nykyisin ole enää aamuja, joina en tiedä mitä laittaa päälle. =)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Päivitetty 20.3.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti