Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

perjantai 27. toukokuuta 2016

Mekkoja ja kukkakuoseja


Paita: In Wear, 5 € Kallio kierrättää.


Tekonahkamekko: Monkij, 4 € Kallio kierrättää. Kengät: H&M, 7 € Kallio kierrättää.


Mekko: H&M, 4 € Kallio Kierrättää.

Tästä mekosta pakko sanoa, että oon tykännyt siitä ihan älyttömästi. :) Mekon oli varannut toinen henkilö Kallio Kierrättää face-ryhmässä, mutta hän ei hakenutkaan mekkoa. Olinkin sitten seuraavana jonossa ja jessh, olen siitä niin tyytyväinen.


Kesämekko: H & M, 4 € Kallio Kierrättää. Kuvasta ei nyt tätä nää, mutta mekossa on eräänlainen ruusuprintti mistä tykkään tosi paljon.


Mekko: For ever 21 (olisinpa ;D), 11 € UFF-verkkkokauppa.


Tämmöisiä asuja oon metsästänyt kierrätyssivustoilla kesäksi. Onneksi ensi viikonlopuksi on luvattu hellettä, niin sukkikset voi taas jättää laittamatta, kun suuntaan kohti MaailmaKylässä-festareita. Ihanaa!

Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti