Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tuorepuuroja treenikevääseen



Mustikka-avokadotuorepuuro
(yksi annos)

1 avokado
1/2 dl suomalaisia pakastemustikoita
1/2 dl  kookoshiutaleita
1/2 dl kookosmaitoa
1/2 dl vettä
2 tl siirappia 

Puuron kanssa nautittavaksi sopii hyvin vaikka banaani ja suklaaleseet.

Laita noin tunti ennen puuron valmistusta pakastemarjat huoneenlämpöön sulamaan. Kun marjat ovat hieman pehmentyneet pistä kaikki ainekset kulhoon (tai blenderiin) ja soseuta ne mössöksi sauvasekottimella. Puuro on valmis!



Mangobanaanituorepuuro
(noin kolme annosta)

banaani
150 g mangoa
puolikas avokado
1,5 dl kookosmaitoa
1 dl kookoshiutaleita
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl siirappia

Puuron voi koristella esimerkiksi tuoreilla marjoilla :)



Olen kehitellyt näitä tuorepuuroreseptejä kotona, koska treenaamisen jälkeen kaipaan jotain ruokaisaa, mutta raikasta. Nää on mun mielestä hyviä vaihtoehtoja rahkalle jne.

Kesä on nyt virallisesti alkanut, koska eilen avattiin rottapoikien kanssa terassikausi (siis hengailtiin parvekkeella). Fiilis on siis vähintäänkin yhtä katossa kuin tällä Akin kuvaamalla mustarastaalla. =D


Mukavaa helatorstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti