Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Maailman paras hajuvesi ja vartalovoideSamettisen pehmeän tunteen iholle jättävä vegaaninen vartalovoide, joka tuoksuu taivaalliselta ja minkä tuotot annetaan lyhentämättöminä eläinsuojelutyöhön. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?  No aivan totta se on, sillä Lush kauppa myy Charity Pot nimistä vartalovoidetta, joka on kuulunut luottotuotteisiini jo pitkään. En kerta kaikkiaan keksi parempaa tapaa lahjoittaa rahaa eläinsuojelutyöhön kuin saada samalla ihana vartalovoide, jonka pakkausmateriaalinkin voi kierrättää Lush-kaupassa. 

 Charity Pot sisältää myös upeita ainesosia kuten vaniljaa, jojoba öljyä, aloe veraa, oliiviöljyä ja ylang ylang öljyä. Rasvan tuoksu on todella rauhoittava ja tykkään levittää sitä ennen nukkumaan menoa. Purkin hinta on varsin tyyris (n. 25 €), mutta se on todella riittoisa.


Toinen ihan loistotuote, joka tekee mieli myös täällä vinkata on Lush kaupan Vanillary-hajuvesi. Se on Charity Potin tavoin vegaaninen ja tietysti ihanan tuoksuinen. Vanillary on unisex tuote, eli sopii hyvin niin naisille kuin miehille. Olen aika herkkä hajusteille migreenitaipumuksen takia, joten en pysty todellakaan kaikkia hajuvesiä käyttämään. Vanillary ei kuitenkaan ikinä ole aiheuttanut minulle päänsärkyä, vaan päin vastoin. Tuote kustantaa about 36 €.Tällaisia tuotesuosituksia tällä kertaa :)

Mukavaa alkavaa viikkoa ja pääsiäisen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti