Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kesän must-ruoka on vegaaninen spydäri


Eräs ystäväni kertoi minulle vilkuilleensa välillä blogini reseptejä kiinnostuneena ja ajatelleensa, että niitä olisi kiva kokeilla. Kuitenkin reseptit ovat hänestä  tuntuneet liian työläiltä tai jokin ainesosa turhan erikoiselta. Niinpä päätin ottaa palautteen tosissani ja laiittaa seuraavaksi blogiini reseptin ruokaan, joka valmistuu 20 minuutissa, koostuu vain muutamasta raaka-aineesta ja on superherkullinen. Tämä vegespydäri on oiva kesäruoka eikä taatusti jätä vatsaa nälkäiseksi.


Ainekset

- soijamakkaraa (esim. Wheaty, Frankenstein; K-Market)
- perunoita
- vihreitä papuja
- kevätsipulia
- rapsiöljyä

- suolaa 
- mustapippuria
- paprikajauhetta

- spydärin päälle Oatlayn Imat Fraicheä (K-Market)


Ohje

Pilko perunat ohuiksi siivuiksi ja sipuli pieneksi silpuksi. Laita jotain kasviöljyä kuumenemaan täydellä teholla pannulle ja lisää mausteet. Alenna sitten hieman lämpöä (nyt hella voi olla noin 3/4 maksimikuumuudesta) ja lisää perunat. Paista perunoita noin 5 minuuttia käännellen niitä välillä lastalla. Lisää sitten sipulit ja paista vielä niitä vielä  hetki (noin 5 min).  Seuraavana ovat vuorossa pavut ja sillä välin kun ne paistuvat (taas noin 5 min) voit leikata soijanakit pieniksi paloiksi. Kun pavut ovat sulaneet pannulla lisää joukkoon soijanakkipalat ja anna niiden paistua kunnes nakkipalat ovat saaneet kauniin ruskean värin. Tarkista maku ja mikäli mausteita on riittävästi ruoka on heti valmis nautittavaksi!
Ihastuttavia vegaanisia ruokahetkiä ja mukavaa loma-aikaa <3

Seuraavaksi luvassa resepti vegaaniseen pizzaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti