Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Lehtikaali-omenasmoothieOlin viime viikonloppuna poikaystäväni sukulaisilla kylässä ja kutsuilla tarjottiin mitä herkullisimpia terveysmehuja. Mielestäni kaikista maukkain ja energisoivin maistamistani mehuista oli lehtikaali-omenasmoothie, jota minun oli pakko tietysti tehdä kotona itsekin. Havaitsin, että smoothieen menee tosi paljon vihreää, joten se on helppo tapa nauttia päivän "rehuannos". Olen para-aikaa flunssan kourissa ja tuntuu, että tämä vihersmoothie toi helpotusta myös tukkoiseen oloon. Poikaystäväni sukulaiset olivat maistaneet samantyyppistä mehua italialaisessa smoothie-baarissa ja ihastuivat lehtikaali-omenamehuun kovasti. Smoothien/mehun valmistamiseksi tarvitset....

Mehukoneen tai blenderin 

ja

- ruukullisen lehtikaalia
-kourallisen mintunlehtiä
- 2 omenaa
- 4 dl omenamehua
- 05 dl agavesiirappia tai ruokosokeria

Pese yrtit ja kuori omenat. Pilko omenat pieniksi paloiksi ja leikkaa haluttu määrä mintunlehtiä ja lehtikaalia nipuista. Lisää sitten kaikki ainekset blenderiin ja sekoita. Koristele lasi halutessasi vaikka omenaviipaleella ja yrtin varrella.

Ja ei kun nautiskelemaan. ;)
Mukavaa viikonlopun jatkoa ja hyvää kodittomien eläinten päivää! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti