Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Suosikkivälipalani kaupasta top 5

Mitä ostaa välipalaksi, jos haluaa suosia vegaanisia ja ekologisia tuotteita, mutta pyrkii myös syömään terveellisesti? Alla lista niistä välipaloista, joita itse tykkään syödä erityisesti iltapäivisin, tai salitreenin jälkeen. :) Olen rankannut välipalat lempparijärjestykseen kriteereinä maku, terveellisyys, hinta ja ekologisuus.


5. Alpron Go On rahkat

Jos et ole vielä maistanut näitä älyttömän hyviä Alpron Go On -rahkoja niin mars kauppaan heti. Ne ovat todella herkullisia ja sisältävät runsaasti kasviproteiinia. Miinukset rahkaherkut saavat kuitenkin runsaasta sokerista ja pakkausjätteestä.


4. Halva Bar -patukka

Jos haluan hemmotella itseäni vaikka salitreenin jälkeen, on Halva Bar -patukka valintani. Halva on tehty seesaminsiementahnasta ja sisältää paljon proteiinia. Nuhteet patukat saavat sisältämästään palmuöljystä.


3. Froosh -smoothiet

Kaikki ovat varmaan noteeranneet nämä ihanat Frooshin -smoothiet. Frooshit ovat tosi hyvän makuisia ja joskus ostan niitä, jos haluan tainnuttaa karkkinälkäni. On mahtavaa, että Frooshit myydään lasipullossa, joten pakkauskääreen voi kierrättää. Frooshit saavat välipalarankingissäni kuitenkin vasta kolmannen sijan, koska ne eivät oikein vie meikäläiseltä nälkää; eli niiden kaveriksi on melkein pakko ostaa jotain muutakin naposteltavaa. 


2. Hamppusnacks

Hamppusnacks on todella hyvä nälän sammuttaja ja voimaruoka kasvissyöjälle. Yksi pussi on myös erittäin riittoisa ja näitä on helppo napostella reissun päällä. Hamppusnacks sisältää erilaisia siemeniä ja on myös gluteeniton.


1. Reilun Kaupan bansku


Ykkösvälipalavalintani on reilun kaupan banaani. Banaanissa on kaikki mitä hyvässä ja ekologisessa välipalassa pitääkin olla; banaani on terveellinen, hyvänmakuinen ja täyttävä pikkusyötävä. Kirsikkana kakun päällä bansku on kääritty luontoäidin omaan pakkauskääreeseen. Banaanilla väitetään olevan myös lukuisia terveyshyötyjä, joista voi lukea lisää täältä.


Toivottavasti joku sai tästä postauksesta vähän ideoita seuraavalle kauppareissulle.

Reipasta maanantaita

 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti