Blogikirjoitukseni voi jakaa karkeasti kahteen kategoriaan. Ensimmäisesessä käsittelen liittyviä kysymyksiä. Näkökulma on siinä, miten koen niiden vaikuttavan yksilön arjessa. Tavoitteeni on kirjoittaa niin ymmärrettävästi, että kuka tahansa voi blogiani lukea ja ottaa aiheisiin kantaa. Toisessa blogin osassa käsittelen taas , jotka kuitenkin tuovat iloa elämääni ja ovat sen vuoksi jakamisen arvoisia. Tervetuloa Mailiksen maailmaan!

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Linko Pizzabar on parasta Töölössä

Ajattelin tänä keväänä laittaa muutaman postauksen kivoista Helsinkiläisistä ravintoloista, jotka tiedän. Käyn nykyään aika paljon ulkona syömässä ainakin verrattuna siihen, kuinka usein pari vuotta sitten ravintoloissa tuli käytyä. Tämä johtuu varmaan siitä, että olen laiskistunut ruoan laitossa entisestään. =D

Viime kesänä Helsingin Taka-Töölöösen avattiin pieni trendi(hipsteri)pizzeria, joka tuo kipeästi kaivattua vaihtelua alueen baaritarjontaan. Kävin itse ravintolassa ensimmäistä kertaa viime vuoden lopulla ja ihastuin paikkaan heti. Linko edustaa juuri sellaista baarityyppiä, jota Helsinkiin kovasti olen toivonut. Pizzabaari on pieni ja pirteä, mutta yksinkertainen. Baarissa on ollut melkein joka kerralla pienestä koostaan huolimatta dj, joka soittaa musiikkia aina jazzista reggaehen. Pidän Linkossa erityisesti siitä, että se on sopivissa määrin baarin ja ravintolan sekoitus. Linkossa on myös suomalaisten baarien kategoriassa aivan erityisen rento tunnelma. Ravintolan perustajat ovat Hesarin lehtijutun mukaan kolme nuorehkoa miestä ja ulkopuolisesta vaikuttaisi siltä, että kaikki ravintolan työntekijät ovat hyviä kavereita keskenään! Tunnelma Linkossa ei siis voisi olla enemmän kohillaan, joten suosittelen ehdottomasti testaamaan paikan pizzoja, salaatteja, tai käymään vaikka drinksuilla. Osa paikan juomista ovat merkeiltään sellaisia, ettei niihin joka päivä törmää. Esimerkiksi tilaamani olut oli varsin jyty ja Intiassa valmistettu. :)

Seuralaiseni söi serrano-pesto-pizzan, joka oli kuulemma hyvää. Plussaa pizza sai rapeasta pohjastaan ja itse tehdystä pestosta. Hintaa pizzalla oli noin 12 euroa.
Uskaltauduin maistamaan neljän juuston salaattia, joka oli ihan hyvää, muttei vetänyt vertoja halloumi-vadelma-salaatille, jota tarjoillaan lounasaikaan. Hintaa juustosalaatilla oli 14 euroa ja annos sopii hyvin iltatuimaan vaikka viinilasillisen seuraksi.
Tässä vielä parempi kuva juustoannoksesta :P

Linko Pizzabar on pieni mutta kodikas. Mikäli  haluaa saada pöydän, kannattaa paikalle saapua jo alkuillasta.
Linkon osoite on siis Linnankoskenkatu 12 Töölö. Kannattaa käydä nautiskelemassa =)

1 kommentti: